top of page
thumbnail_4E452059-E996-442F-9388-B49CF07A8191.jpg

Fremgangsmåder

Hvordan arbejder jeg?

Tre vigtige ting jeg arbejder ud fra, hvilket giver mine klienter en klarhed, når de er afsluttet ved mig. 

 

Hvor skal jeg hen.

Hvordan kommer jeg der hen.

Hvem skal jeg have med.

 

Mine kompetencer er, at spotte hvor i dig der er noget der skal justeres, i forhold til de mål du sætter. Sammen finder vi ud af hvilken vej du tager, hvad der er bedst for dig, således at du får nemmere ved, at navigere i livet og i de problemstillinger du står med nu og i fremtiden. Det betyder, at du mere ubesværet kan leve det liv du ønsker, i dit fulde potentiale. Let og lykkeligt. 

 

Tillid til livet er min styrke og visdom. Jeg har vandret igennem mørket. Men tilliden bragte mig igennem og lyset hjalp mig holde kursen. Det har altid være min mission at assisterer andre i deres udvikling og proces. Så trænger du til nyt tankesæt, nye måder at handle på at bryde mønstret eller blot et service tjek? Lad os mødes og skabe en givtig retning og kurs for dig.

Kropsterapi/Omsorgsbehandling

I denne behandling ligger du på briksen i afslappet tøj, du modtager blide lange tryk på hele kroppen, jeg giver dig en nænsom bild healing, du lytter til afslappende musik og jeg guider dig med min stemme til rolig vejrtrækning og meditation.

jeg kombinere her alt det bedste fra det jeg kan, således du kan modtage kærlighed og omsorg, være tilstede i nuet, få ro og tillade dyb afstresning. 

Clairvoyance

Jeg tilbyder nu også clairvoyance sessioner, som udgangspunkt i 30 min af gangen. Jeg laver ikke afdøde kontakt.(Men dog ind i mellem kommer der beskeder fra afdøde, til mine guider som du selvfølgelig får også.) Du vælger det emne, du ønsker jeg videregiver informationer omkring. Derudfra arbejder jeg.

Samtale

Samtalen skal skabe berigelse og balance. Jeg har en klar evne til at se hvad der skal gøres. Kort og præcist. Således der finjusteres og det kun er de enkelte “gamle” dele der skal repareres, udskiftes og pudses, til trods for det kan føles som om alt ikke længere virker, eller har funktion. Men sammenhængen skabes, når helheden belyses. 

Handler du ud fra frygt eller kærlighed?

 

Skaber kraften, livs nerven eller livsenergien er en meget seksuel energi. Det en ren stærk energi. Ikke at forveksle med den fysiske seksuelle energi. Mange kender ikke forskellen. Jeg holder netop også foredrag om dette emne også, for at belyse vigtigheden af at du er åben i hjerte og tilstede i dit eget liv, så du kan åbne op for forandring. Når hjertet åbnes åbner livsenergicentret sig. For derigennem kan du skabe det liv, der er for dit højeste bedste. Dette arbejder jeg ligeledes ud fra i mine sessioner. Det er i min optik er essentielt. 

 

Fjender, vrede, had, bitterhed, sorg og offerfølelser skaber angst. Hvor angst er, kan kærlighed ikke flyde. Kærlighed er det eneste der kan skabe forandring. Det skyldes at kærligheden er fri. Kærlighed kan ikke tages. Det er noget man modtager. Hengivent. Taknemmeligt. Det noget man giver. Ubetinget og ydmygt. 

Healing

Jeg har arbejdet med healing mere end tyve år nu. Det er medfødte egenskaber. Min læremester er fra USA og jeg har løbende igennem alle årene, deltaget i hans uddannelser og kurser. 

Den måde jeg arbejder på foregår enten ved mig, eller via fjernhealing. Jeg beder om tilladelse til, at arbejde i dit aura felt, derfra viser mine guider (og dine) din menneskelige matrix. Jeg får altså vist hele din krop foran mig, de viser hvor i kroppen energien (traumer) skal forløses.Det arbejder jeg så ud fra.

Det er min overbevisning at kroppen husker alt. Min oplevelse og erfaring er, at healingen ikke blot hjælper med til rense ud og rydde op i gamle mønstre, gamle som nye uhensigtsmæssige overbevisninger, healingen kan skabe forbindelse til kroppen, sindet og sjælen. Dette giver evnen til at være i nuet. Healing hjælper dig også til at springe tilbage og stifte fred de indlæringsspor som livet har budt på. Dem ikke længere tjener os. Så vi ikke bliver ved med at spænde ben for os selv og gå i ring. 

 

Jeg oplever mange ikke kan udtrykke hvorfor de handler på måder, der ikke tjener deres højeste bedste. Vi alle ikke gøre det hvis vi havde bevidstheden til det. Ingen ønsker bevidst at spænde ben for sig selv, men til trods for det sker det dagligt hos mange. Også selv om ønsket kan være der for en forandring. Alligevel står de gentagende gange samme sted, med samme udfordringer og problemer. Det kan være i private relationer, i forhold, på arbejdet osv. Oplevelser og traumer erfaret inden 6-7 års alderen, hvor vi naturligvis ikke kunne udtrykke os, gør at vi heller ikke som voksne kan udtrykke mange af de ting, som forsat sidder i hukommelsen, også den fysiske hukommelse. Alle episoder og livsudfordringer gemmes i kroppen sindet og sjælen. 

Mange lever et liv uden at mærke nuet og livet. Uanset årsagen kan healing hjælpe dig. Til at skabe bedre flow og livsglæde. 

Foredrag

 

I har mulighed for at booke mig, til alle typer arrangementer. Om i er private eller et firma. Det kan være emner som:

 

  • Positivt afsæt i livet. At leve lykkeligt er et bevidst valg. Lær hvordan du vælger det til. 

  • Du tiltrækker det du er, ikke det du ønsker. Derfor er det meget vigtigt du er opmærksom på hvad du tænker og hvordan du handler. ( Mange mennesker udtrykker ofte alt det de ikke ønsker, når de taler om hvad de ønsker, det betyder du tiltrækker alt det du ikke ønsker) 

  • Surstråler i hverdagen/eller på arbejdspladsen. Hvad gør man? Det er fysisk og mentalt trættende at være negativ, eller være omkring negative mennesker. 

  • Hvordan lever jeg i nuet hvis der er kaos omkring mig, hvad er i min kontrol og hvad er uden for min kontrol - hvordan bevare jeg livsglæden og taknemmeligheden.

  • Seksuel energi- hvad er det hvis det ikke omhandler fysisk sex.

  • Hvordan er jeg den bedste udgave af mig, uanset hvordan mit liv ser ud. Mere autencitet i måden at leve på. Således at du opnår det liv der er for dit højeste bedste. 

  • Surt liv - nej tak, at tilvælge glæde og taknemmelighed.

  • Bedre sex, kvalitet frem for kvantitet. 

 

Eller vi finder et emne der passer til hvem i er. 

 

Prisen her varierer alt efter hvor mange i er, hvor i landet det er, hvor længe i ønsker at booke mig. 

My Approach
bottom of page