top of page
thumbnail_61DD8CF9-A3B5-477D-87DC-246E9381EBF4_edited.jpg

Fremgangsmåder

Hvordan arbejder jeg?

Tre vigtige ting jeg arbejder ud fra, hvilket giver mine klienter en klarhed, når de er afsluttet ved mig. 

 

Hvor skal jeg hen?

Hvordan kommer jeg der hen?

Hvem skal jeg have med?

 

Mine kompetencer er, at understøtte dig, således du spotter hvor i dig der er noget der skal justeres, i forhold til de mål du sætter. Sammen finder vi ud af hvilken vej du tager, hvad der er bedst for dig, således at du får nemmere ved, at navigere i livet og i de problemstillinger du står med nu og i fremtiden. Det betyder, at du mere ubesværet kan leve det liv du ønsker, i dit fulde potentiale. Let og lykkeligt. Du finder hjem i dig selv.

 

 Jeg har viet mit liv, til at assisterer andre i deres udvikling og proces. Så er tiden inde til du udskifter det gamle tankesæt, implementere nye måder at handle på, at bryde mønstret eller blot et service tjek?

 

Lad os mødes og skabe en givtig retning og kurs for dig.

Kropsterapi/Omsorgsbehandling

I denne behandling ligger du på briksen i afslappet tøj, du modtager blide lange tryk på hele kroppen, jeg giver dig et nænsom bildt nærvær, du lytter til afslappende musik og jeg guider dig med min stemme til rolig vejrtrækning og ro i sindet.

Jeg kombinere her alt det bedste fra det jeg kan, således du kan modtage kærlighed og omsorg, være tilstede i nuet, få ro og tillade dyb afstresning. 

Samtale

Samtalen skal skabe berigelse og balance. Du skal finde hjem i dig selv. Kort og præcist. Således skal der finjusteres og måske er det kun er de enkelte “gamle” dele der skal repareres, udskiftes og pudses, til trods for det kan føles som om alt ikke længere virker, eller har funktion. Men sammenhængen skabes, når helheden belyses. Det behøver ikke være så indviklet og kompliceret.

Handler du ud fra frygt eller kærlighed?

Egenkærlighed er essential for at kunne modtaget o g give her i livet.At tage sig af sig selv forandre hele din omverden også. 

 

Fjender, vrede, had, bitterhed, sorg og offerfølelser skaber angst. Hvor angst er, kan kærlighed ikke flyde. Kærlighed er det eneste der kan skabe forandring. Det skyldes at kærligheden er fri. Kærlighed kan ikke tages. Det er noget man modtager. Hengivent. Taknemmeligt. Det noget man giver. Ubetinget og ydmygt. 

Foredrag

 

I har mulighed for at booke mig, til alle typer arrangementer. Om i er private eller et firma. Det kan være emner som:

 

  • Positivt afsæt i livet. At leve lykkeligt er et bevidst valg. Lær hvordan du vælger det til. 

  • Du tiltrækker det du er, ikke det du ønsker. Derfor er det meget vigtigt du er opmærksom på hvad du tænker og hvordan du handler. ( Mange mennesker udtrykker ofte alt det de ikke ønsker, når de taler om hvad de ønsker, det betyder du tiltrækker alt det du ikke ønsker) 

  • Surstråler i hverdagen/eller på arbejdspladsen. Hvad gør man? Det er fysisk og mentalt trættende at være negativ, eller være omkring negative mennesker. 

  • Hvordan lever jeg i nuet hvis der er kaos omkring mig, hvad er i min kontrol og hvad er uden for min kontrol - hvordan bevare jeg livsglæden og taknemmeligheden.

  • Seksuel energi- hvad er det hvis det ikke omhandler fysisk sex.

  • Hvordan er jeg den bedste udgave af mig, uanset hvordan mit liv ser ud. Mere autencitet i måden at leve på. Således at du opnår det liv der er for dit højeste bedste. 

  • Surt liv - nej tak, at tilvælge glæde og taknemmelighed. 

 

Eller vi finder et emne der passer til hvem i er. 

 

Prisen her varierer alt efter hvor mange i er, hvor i landet det er, hvor længe i ønsker at booke mig. 

Pink Flower_edited_edited.jpg
My Approach
bottom of page