Paprika Noel

FOREDRAGSHOLDER- SEXOLOG - PARTERAPEUT

Solo sessioner:

Her kommer klienten alene og vi tager som regel en samtale i telefonen inden for lige at få afdækket lidt om hvilke problemstilling du sidder med. Under denne samtale aftales en tid til en session i min klinik, på Skype eller en telefon session. (Mange der bor i Jylland får Skype session, med denne type terapi, ønsker man dette sættes betaling for sessionen ind og når den er registreret på min konto, aftaler vi en tid til behandling/samtale)

Det er meget individuelt om sessionerne foregår som ren samtale, eller de kombineret med healing, eller andre afstressende øvelser.

Mange kan godt lide en kombination for at krop og sind forenes, så de opdagelser man gør sig i sessionerne bliver implementeret i kroppen efterfølgende. Eller healing/ afstressende øvelser kan være med at den enkelt for ro i sindet til at mærke hvad problemstillingen egentlig går ud på til det pågældende problem. Derfor kombineres dette ofte.

I min verden er alt selvudvikling en gave dig til selv og ikke mindst de mennesker du har omkring dig. Terapi er er frirum hvor jeg hjælper dig til at se hvor mange ressourcer du egentlig besidder til at nå dine mål og drømme i livet. Sammen skaber vi fokus på hvor mange smukke ting der kan og er kommet ud af de udfordringer du har med dig i livet. Det handler ikke om at bekæmpe og slippe af med, men stifte fred, accepterer og transformerer. Det hjælper jeg med gennem samtale, øvelser og healing.

Sammen afstemmer vi hvordan du lever og hvordan du gerne vil leve. Så vi kan skabe rum til de to ting stemmer overens.

Så hvis du ønsker indsigt i dig selv, mod til at udleve alt du er, styrke til at lytte og efterleve hvad du inderst ønsker. Så tøv ikke længere, et mere harmonisk liv er i vente. 

Book tid her:

Pris 1.500,- 1 time