Paprika Noel

FOREDRAGSHOLDER- SEXOLOG - PARTERAPEUT

Eksempler på foredrag til arrangementer:

Jeg holder blandt andet foredrag om de maskuline og feminines udfordringer. 

Mere kvinde - Mindre brok (foredrag der henvender sig til mænd, der vil have det bedste ud af deres kvinde, for derved at få en nemmere hverdag)

Når du er autentisk, yder du mest - et foredrag der omhandler hvordan du bliver mere autentisk og modig til at være dig, således at du kan yde mere, være mere nærværende og nå dine mål.

Kom ud af det fastkørte parforhold, få sexlivet og hverdagen tilbage på sporet. (alle kender til hverdagens dræbende konsekvenser, jeg inspirerer jer til at skifte kurs, så i får mere passion, leg og kærlighed)

Hvordan vi ser vores traumer som gaver og udfordringer vi kan lære af. (her deler jeg ud af min egen historie. Det er nemlig mulighed at bryde ud af flinkeskolen, familiemønstret, udfordringerne og alle de omstændigheder du er blevet udsat for, skaber det smukke menneske du er) 

Hvad vi skal gøre for at forblive de mænd og kvinder vi er. 


Hvordan vi tiltrækker den rigtige(til singler)
Jeg hjælper dem med at forløse deres traumer, blandt andet igennem forståelse af deres seksuelle energier, de maskuline og feminine styrker. Der ligger så meget gemt i vores seksualitet, lagt mere end den fysiske del af den.

Min egen fortælling om min udvikling: 
Her fortæller jeg åbenhjertet hvorledes jeg har klaret udfordringer i mit liv. Om hvordan det har været at være et “sensitivt anderledes” spirituelt barn/menneske. Jeg fortæller om mine egne blokeringer om at nå mål i livet, om at se livet som en gave, om at elske mennesker og tilgive, om at få det smukkeste ud af livet, om kærligheden og dens svære sider, om tosomhed, og sex, lyst, manglede lyst, om selvværdsproblemer.

Nygift - eller snart nygift:(Velegnet til polterabend for både mænd og kvinder)
Den lille husker. Hvad skal vi have fokus på, hvordan holder vi kærligheden i live, hvordan plejer vi hinanden i en travl hverdag af madpakker og børnefødselsdage?

Mand bliv i din kraft:
Mange mænd mister troen på deres værd, genvind din power, og din lyst til at turde være mand, uanset hvad det så end er for dig. Stå ved din seksualitet, stå ved din lyst, lev leg og lær af livet.

 

Jeg kan også bestilles til et emne I måtte finde interessant. Så tilrettelægger jeg det efter jeres ønske.

Book foredrag her: 

Paprika Noel - om som foredragsholder eller terapeut, hun er altid simpelthen sig selv på denne visse hjertensglade, k/ærlige, direkte, smukke, kraftfulde, kreative, frækkke, kloge, legende, befriende, tillidsfulde, strålende måde - og formår dermed at være en blid og klar spejl til dem der gerne vil kom frem til og leve meget mere af sit unikke potentiale. hun invitere i en space af den smukkeste varmeste healingsenergi, hvor alt er tilladt og finder sin naturlige plads/forkalring.

jeg har fået tilgang igen til min indre kerne gennem paprika og sin vidunderlige måde at arbejde på, hendes stærke, inspirerende rollemodel og oprigtigt lyttende hjerte. efter jeg havde følt mig fanget i mit liv i en ordentlig del angst og mørke, som havde blokerede hvert eneste forsøg af at komme videre, blev der fra gang til gang mere af de der glade bobbler tilbage i maven. der var lige pludselig en masse mod og lyst til livet. lyst til at udtrykke mig som dem jeg virkelig er indeni og stor glade og taknemmelighed over at kunne give mig selv lov til at bare være mig - som sjæl, i netop denne smukke, vilde kvindelige krop!
— Miriam 30 år
Paprika er en underholdende og dygtig foredragsholder som fanger en i nuet og holder en fast under hele foredraget.
Hun har en dejlig naturlig tilgang til alle emner og virker oprigtig og er inde i sit stof 100%. Vil til hver en tid anbefale hende!
— Carsten 43 år
At være i terapi hos Paprika er ret fantastisk . Man mærker fra starten hvordan hun arbejder igennem sit hjerte og i tæt samarbejde med universet skaber hun smukke resultater
— Johnny 42 år
Hendes foredrag er fantastiske fordi hendes passion for at formidle vigtige ting kommer helt ud over kanten og helt ned på bagerste række. Hun ser det enkelte menneske iblandt publikum og er særdeles givende og nærværende. En energi udladning af de helt store og alle får noget med hjem i rygsækken som de kan bruge i deres rejse i livet
— Jens 42 år
Paprika er en fantastisk formidler og inspirator. Hun har været mit wake-up call til et liv med autensitet og glæde
— Christina 35 år
Har lige været til knaldgodt foredrag om mad, sex og sanselighed, synes bestemt alle burde lade sig forkæle med et af Paprika Noel foredrag...så lækkert - Simpelthen fantastisk foredrag Paprika har holdt i aften, om mad der giver lyst og liderlighed
— Kvinde 39 år
Tusind tak for et fantastisk foredrag i aften :) Syntes du er helt vildt dygtig ;)
Tak for et super sjovt og utrolig lærerigt foredrag.. tænk at kunne tage så meget med hjem på blot 1 time :) kan klart kun varmt anbefale dig :)
— Kvinde 22 år
Selvom jeg har prøvet meget, så var det her bare den vildeste oplevelse… tusinde tak paprika . Det var super dejligt at møde dig. Empatisk og seriøs og super dygtig. Høj moral og etik i sit arbejde. Kunne godt lide at man følte du havde alt den tid i verden til netop mig da jeg besøgte dig.
— Mand 40 år